$

Despre noi

GDV POWER ENERGY comercializeaza generatoare de curent produse la cele mai inalte standarde de calitate, apartinand producatorilor cu renume la nivel mondial si cu o experienta indelungata pe acest segment.

Ca societate specializata in vanzarea de grupuri electrogene si surse de curent neintreruptibile -UPS, oferim clientilor nostri CALITATE, INOVATIE si SOLUTII EFICIENTE SI COMPLETE de energie alternativa, personalizate pentru fiecare proiect in parte. Proiectate si construite la standarde europene, produsele au utilizare in orice domeniu si in orice industrie, de la constructii civile si industriale, unitati de productie, industria extractoare de petrol si gaze, industria miniera, pana la centre medicale, centre de date si servere, telecomunicatii, transporturi si administratie publica.

Compania GDV POWER ENERGY ofera nu doar generatoare de curent de inalta calitate, ci solutii complete de energie alternativa, personalizate pentru fiecare proiect in parte, vizand atat echipamente de calitate la standarde europene cat si consultanta de specialitate in identificarea celor mai bune solutii, integrarea generatoarelor de curent in retelele existente, instalarea si utilizarea grupurilor electrogene si servicii post vanzare pentru toate echipamentele din acest segment.

De asemenea, compania noastra pune la dispozitia clientilor sai servicii de intretinere, reivizii si reparatii generatoare de curent la standarde inalte, prin personal specializat, cu experinta in domeniu si autorizat ANRE.

Cu noi incepeti proiectul dumneavoastra, prin consultanta pe care o oferim in alegerea celei mai bune solutii tehnice si comerciale, astfel incat activitatea dumneavoastra sa beneficieze de productivitate maxima si in acelasi timp de costuri minime; ulteriror, specialistii nostri pot instala si integra grupul electrogen ales si promitem sa fim alaturi de dumneavoastra pe intreaga durata de functionare a echipamentelor, prin servicii post vanzare, intretinere si revizii cu piese si consumabile originale, pentru o buna functionare indelungata a generatoarelor de curent.

Avem incredere in grupurile electrogene si UPS-urile comercializate de noi, avem incredere in furnziorii si producatorii cu care colaboram, de aceea si clientii nostri au incredere in compania noastra.

OFERIM SOLUTII COMPLETE DE ENERGIE ALTERNATIVA

ECHIPAMENTE - GENERATOARE DE CURENT SI UPS-URI, CONSULTANTA, VANZARE, SERVICII POST VANZARE - GARANTIE, MENTENANTA, REPARATII.

 

Scurt istoric al companiei

 • 2014

  In anul 2014 a fost infiintata compania GDV Power Energy - specializata in vanzarea, integrarea, instalarea, intretinerea si reparatia generatoarelor de curent.

 • 2015

  Anul 2015 aduce pentru echipa GDV Power Energy colaboratori noi, devenind astfel distribuitor autorizat pentru grupurile electrogene ale unor marci premium - branduri cu renume la nivel mondial, recunoscute pentru calitate, inovatie, incredere castigata de-a lungul timpului, fiabilitatea echipamentelor si rezistenta lor in timp. Formam si primele echipe de service si reparatii pentru grupuri electrogene, pregatite sa intervina 24/24.

 • 2016

  In anul 2016 se pune in miscare un nou atelier mobil complet echipat si dotat cu aparatura moderna, scule si aparate de masurare de inalta precizie pentru a face fata oricarei interventii direct la locatia clientilor nostri. Marim echipa cu mecanici cu experienta in domeniu, pentru a acoperi o gama larga de grupuri electrogene si motoare. Intarim contactele cu furnizori vechi si cream noi relatii cu furnizori noi de grupuri electrogene si UPS-uri. Specialistii nostri fac vizite in unitati de productie si participa la evenimente din domeniu pentru a fi la current cu noutatile de pe piata.

 • 2017

  Activitatea GDV POWER ENERGY se pregateste pentru a se diversifica. Ramuri noi se pregatesc alaturi de colegi noi. Punem accent pe fidelizarea clientilor existenti si pe atragerea clientilor noi.

Valorile noastre

INTERACTIUNE SI PROFESIONALISM

INTERACTIUNE SI PROFESIONALISMO solutie buna incepe cu o ascultare atenta si continua cu interactiune permanenta. Cu seriozitate si profesionalism ducem pana la capat cu succes orice proiect alaturi de clientii nostri.

RESPONSABILITATE

Suntem responsabili in actiunile noastre pentru ca ceea ce facem va avea efecte pe perioade ce se masoara in ani. Oferim servicii post-vanzare complete, creand astfel parteneriate de durata cu furnizorii si clientii nostri.

CALITATE SI INOVATIE

Echipamentele noastre sunt proiectate, construite si testate utilizand tehnologii moderne, la cele mai inalte standarde. Grupurile electrogene Atlas Copco - Gesan au la baza conceptul de calitate si inovatie.