$

INCHIRIERE GRUPURI, TURNURI ILUMINAT

Inchiriere generatoare de curent cu puteri de la 20 kVA, carcasate, pe roti, inchirere turnuri de lumina cu 6 proiectoare de 1500 W fiecare.

Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra in fiecare zi si oferim spre inchiriere grupuri electrogene cu puteri incepand de la 20 kVA si turnuri de lumina cu cate 6 proiectoare, fiecare avand 1500 W., intrucat stim cat de important este pentru fiecare proiect reducerea costurilor.

Cand achizitia unui generator de curent nu se justifica, intrucat nevoia este una temporara iar dupa terminarea proiectului generatorul de curent nu isi mai gaseste utilitatea in activitatea dumneavoastra, va oferim solutii incepand de la 20 kVA.

Grupurile electrogene oferite de noi pentru inchiriere sunt in carcasa insonorizata pentru amplasare la exterior si se pot livra pe roti pentru deplasare in santiere, in functie de nevoile dumneavoastra. Cand lucrarile se efectueaza si noaptea, turnurile noastre de lumina acopera toate necesitatile dumneavoastra, oferind atat lumina prin cele 6 proiectoare a cate 1500 W cat si curent electric cu care se pot alimenta ceilalti consumatori din santier.

Preturile noastre sunt competitive, analizam impreuna necesitatile dumneavoastra si va oferim generatoare de curent corect dimensionate ca putere, astfel incat costurile dumneavoastra a fie minime pentru productivitate maxima.

FURNIZORI PIESE SCHIMB SI CONSUMABILE

cummins
datakom
deutz
doosan
caterpilar
gesan
genpower
honda
hotstart
iveco
johndeere
kipor
lombardini
mosa
mtu
perkins
teksan
volvo
DSE-ats
DSE-genset
DSE-power

PARTENERI

rid
greenpower
himoinsa
legrand
olympian
sdmo
pramac