$

consultanta si vanzare

Alegerea corecta este cheia performantei. Identificam impreuna nevoile si gasim cea mai buna solutie.

Un generator de curent ales corect, o sursa neintreruptibila de curent - UPS dimensionata corect din punct de vedere al capacitatii sale si al autonomiei oferite poate maximiza productia si profitul unui business si asigura functionarea la paramentri normali, fara intreruperi, a activitatii de zi cu zi. O alegere nepotrivita poate aduce costuri suplimentare si chiar pierderi in productie. De aceea alegerea solutiei potrivite de energie alternativa poate fi cheia performantei.

Un grup electrogen ce acopera necesitatile reale de putere, care sa asigure buna functionare a consumatorilor in cazuri de avarie sau ca sursa de curent continuu,  care sa ofere performanta garantata in orice moment si in orice conditii, usor de utilizat, cu un nivel de zgomot scazut, aduce beneficii majore si elimina riscurile cauzate de intreruperi ale curentului.

Acesta poate fi completat de un UPS cu autonomie minima sau UPS cu autonomie marita pentru continuitate de 60 minute.

Expertii nostri lucreaza pentru dumneavoastra si impreuna cu dumneavoastra, pentru a va ajuta sa luati decizia potrivita astfel incat beneficiile sa fie maxime pentru activitatea dumneavoastra. Pentru ca fiecare proiect este unic si are caracteristicile sale proprii, echipa de vanzari lucreaza alaturi de echipa tehnica, astfel incat sa va putem oferi solutii complete, si pentru a va ajuta sa obtineti productivitate maxima.

Suntem alaturi de dumneavostra oricand si oriunde, de la idee, schite, planuri de proiect, estimari de putere necesara, calcule de putere necesara, la identificarea optiunilor necesare grupului electrogen - in functie de specificatiile proiectului, la identificarea spatiului potrivit pentru amplasament - pe sa

ntier si pana la achizitia generatorului de curent, oferind totodata si servicii post vanzare la cele mai inalte standarde.

Calitate, siguranta in exploatare, motoare fiabile, echipamente rezistente, interventii rapide, incredere  - toate contribuie la construirea unor parteneriate de durata.  

Cu noi aveti singuranta desfasurarii activitatii in orice conditii, fara griji, fara pierderi, intrucat generatoarele de curent pe care le comercializam sunt proiectate si construite la standarde europene, testate in conditii extreme, durabile si rezistente.

Fiecare client este diferit, acesta este si motivul pentru care am ales sa comercializam generatoare de curent cu motorizari diferite si optiuni variate, astfel incat sa putem acoperi nevoile fiecarui proiect in parte, sa putem adapta si completa cu diverse optiuni generatorul electric potrivit.

Oferim siguranta pentru toate tipurile de activitati si pentru toate proiectele. Comercializam o gama larga de generatoare de curent, de aceea putem oferi cea mai buna solutie atat din punct de vedere tehnic cat si din punct de vedere al costurilor de achizitie si intretinere.

Comercializam grupuri electrogene cu puteri incepand de la 10 kVA, generatoare de curent monofazate si  generatoare de curent trifazate, grupuri electrogene automate sau cu pornire manuala pentru utilizare pe santier, generatoare de curent cu motorizari Perkins, Volvo, Cummins, Doosan, Iveco, MTU, Mitsubishi, Honda, Yanmar, Lombardini, John Deere,  Deutz, etc.,  Cu noi gasisti solutia potrivita pentru o gama larga de optiuni si echipari, generatoare carcasate sau  grupuri electrogene deschise, toate testate la standarde inalte in unitati de testare acreditate, pregatite pentru aplicatii rezidentiale, industriale, navale, AERO, militare, de telecomunicatii, agricole, miniere, etc. 

Clientii nostri raman alaturi de noi pentru proiecte viitoare, intrucat oferim servicii complete de consultanta, vanzare, integrare si instalare si servicii post vanzare, la cele mai inalte standarde de calitate, cu profesionalism si incredere, cu grija si atentia deosebita pentru fiecare client in parte.

Grupuri electrogene si UPS-uri-  GDV POWER ENERGY 

FURNIZORI PIESE SCHIMB SI CONSUMABILE

cummins
datakom
deutz
doosan
caterpilar
gesan
genpower
honda
hotstart
iveco
johndeere
kipor
lombardini
mosa
mtu
perkins
teksan
volvo
DSE-ats
DSE-genset
DSE-power

PARTENERI

rid
greenpower
himoinsa
legrand
olympian
sdmo
pramac