$

REPARATII GENERATOARE CU PIESE ORIGINALE

Reparam o gama larga de grupuri electrogene cu motoare Perkins, Volvo, Doosan, MTU, Honda, Cummins, Deutz, Mitsubishi, etc.

Suntem pregatiti sa prelungim durata de viata a grupului electrogen pe care il utilizati. Daca acest lucru este posibil, reparam generatorul electric pentru a fi utlizat inca o perioada lunga de timp, astfel incat sa nu fiti nevoiti sa achizitionati unul nou.

Echipele noastre de mecanici si electricieni se deplaseaza la locatia dumneavoastra fara alte costuri pentru a identifica probleme generatorului de curent. Constatarea este gratuita, dupa care veti primi un deviz pentru reparatia efectiva a grupului electrogen din dotare. Lucram doar cu piese si consumabile originale pentru a prelungi cat mai mult posibil durata de functionare a generatorului electric pe care il aveti, intrucat stim cat de important este pentru dumneavoastra desfasurarea activitatii fara intreruperi de curent si continuitatea productiei in cele mai bune si sigure conditii.

Oferim astfel servicii complete de constatare a tuturor problemelor, reparatii si interventii rapide cu mecanici specializati si electricieni autorizati ANRE, piese si consumabile originale pentru toate tipurile de motoare de generatoare electrice, garantia executiei corecte si fara interventii suplimentare, garantia calitatii serviciilor si a pieselor utilizate, garantia desfasurarii activitatii dumneavoastra in conditii optime.

Preturile noastre sunt competitive, reparam si schimbam doar ce este necesar pentru buna functionare a grupurilor electrogene, analizam impreuna cu dumneavoastra toate optiunile si riscurile, avantajele si dezavantajele, gasim solutia potrivita pentru fiecare client in parte, astfel incat costurile sa fie minime si beneficiile maxime.

FURNIZORI PIESE SCHIMB SI CONSUMABILE

cummins
datakom
deutz
doosan
caterpilar
gesan
genpower
honda
hotstart
iveco
johndeere
kipor
lombardini
mosa
mtu
perkins
teksan
volvo
DSE-ats
DSE-genset
DSE-power

PARTENERI

rid
greenpower
himoinsa
legrand
olympian
sdmo
pramac