$

Politica de confidentialitate

Datele noastre de contact:

GDV POWER ENERGY

Mail: contact@gdvpowerenergy.ro

Adresa: Str. Borangicului, Nr. 11, Stefanestii de Sus

Incepand cu 25 mai 2018 a intrat in vigoare Regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice prin prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, regulament care este aplicat de toate statele Uniunii Europene.

GDV POWER ENERGY se aliniaza prevederilor Regulamentului 2016/679/UE si te informeaza prin “politica de confidentialitate” asupra drepturilor tale privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Prelucrarea datelor

GDV POWER ENERGY prelucreaza datele cu caracter personal in scop legal, in scop de informare, dar si de marketing direct, pentru a te tine la curent cu noile noastre produse, servicii conform cautarilor tale efectuate in site-urile noastre, dupa abonarea ta la alertele noastre, oferindu-ne acordul de procesare al acestora.

Ce date colectam?

Date de contact: nume, prenume, adresa e-mail, numere telefon etc.

NU colectam si prelucram nicio data sensibila despre tine: rasa sau etnie, convingeri religioase sau filosofice, viata si orientare sexuala, sanatate, date genetice, infractiuni penale etc.

Utilizand site-urile noastre va putem colecta automat date tehnice si actiuni de navigare prin utilizarea de fisiere cookie si tehnologii similare. Politica noastra care vizeaza fisierele Cookies AICI!

Primiti comunicari  daca v-ati abonat la newsletterele noastre si daca ati bifat casuta pentru acceptare “Termeni si Conditii”, “Politica de confidentialitate”.

Datele tale cu caracter personal vor fi utilizate numai pentru a te informa in legatura cu noile oferte de servicii/produse ale noastre .

Datele tale cu caracter personal sunt securizate, iar accesul la acestea este limitat angajatilor si tertelor parti, care se supun obligatiei de confidentialitate.

Pentru orice alte informatii legate de prelucrarea datelor personale, scrie-ne la contact@gdvpowerenergy.ro

Iti multumim!
GDV POWER ENERGY